|
نمايش موضوع قبلي ::
نمايش موضوع بعدي |
| نويسنده |
پيغام |
zedbazi
تازه اومده تو جمعمون

وضعیت:  22 خرداد ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 5 میانگین ارسالها در روز: 0 امتياز: 12 تشکر کرده: 0 تشکر شده 2 بار در 2 پست
|
ارسال شده در:
جمعه، 4 تير ماه ، 1389 08:54:13 موضوع مطلب:
دانلود رایگان انیمیشن up 2009 |
|
|
اطلاعات:
حجم 600 مگابایت
کیفیت:Bluray 720p
فرمت:MKV
خلاصه داستان:
انیمیشن درمورد پیرمردی است که در شهری بزرگ زندگی میکند و از کل جامعه فاصله گرفته است و در تنهایی به سر می برد. خانه ی کوچک او در میان آسمان خراش هایی است که هر روز بلندتر می شوند و اکنون شهرداری میخواهد خانه ی او را تخریب کند و تخلیه کند. اما پیرمرد حاضر نیست خانه اش را به هیچ وجه ترک کند به همین علت با هزاران بادکنک که به خانه اش وصل کرده است به پرواز در می آید تا سفر پر ماجرایی را آغاز کند. اما بر حسب اتفاق پسر شش ساله ی همسایه نیز با او همراه می شود و آنها در سفری به جنگل ها و طبیعت دور افتاده ماجراهای جالبی را تجربه میکنند ...
این انیمیشن در بین 250 فیلم برتر سینمای جهان در رتبه 83 قرار دارد
دانلود قسمت او با حجم 200 مگابایت:
دانلود قسمت دوم با حجم 200 مگابایت:
دانلود قسمت سوم با حجم 200 مگابایت:
دانلود قسمت چهارم با حجم 250 کیلو بایت:
پسورد:www.mihandownload.com
منبع:www.mihandownload.com _________________ zedbazi_tanbe10 |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
Admin
مدیر سایت

وضعیت:  21 خرداد ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 786 میانگین ارسالها در روز: 0.05 امتياز: 4621 تشکر کرده: 76 تشکر شده 60 بار در 50 پست
|
ارسال شده در:
جمعه، 4 تير ماه ، 1389 10:32:38 موضوع مطلب:
|
|
|
دوست عزیز لینک هارو از این به بعد به این صورت قرار بدهید  _________________ Art Record Studio Site
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
Moh3eN_F1
تازه اومده تو جمعمون

وضعیت:  5 تير ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 4 میانگین ارسالها در روز: 0 امتياز: 14 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
|
ارسال شده در:
شنبه، 5 تير ماه ، 1389 08:18:16 موضوع مطلب:
|
|
|
جالبه اما من تریجیح میدم بخرمش چون با این سرعت من اگه بخوام دانلود کنم کلی ضرر میکنم  |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|