کاربر مهمان، خوش آمديد!  ( ورود - عضويت ) امروز 3 خرداد ماه ، 1391

دانلود آهنگ جدید | دانلود آهنگ | سایت دانلود موزیک | اخبار موسیقی ایران و جهان: تالار گفتمان

تالار گفتمان :: نمايش موضوعات - معرفی بازی PrisonBreak

سوالات رايج مربوط به تالارهاي گفتمانسوالات رايج مربوط به تالارهاي گفتمان   جستجوجستجو   ليست كاربرانليست كاربران   گروههاي كاربريگروههاي كاربري   مشخصاتمشخصات   

ورود به سيستم و كنترل پيغامهاي شخصيورود به سيستم و كنترل پيغامهاي شخصي  
ورود به سيستمورود به سيستم  
معرفی بازی PrisonBreak

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر  تالار گفتمان صفحه اول انجمن -> معرفی بازی های کامپیوتری
نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام
Rock
تازه اومده تو جمعمون
تازه اومده تو جمعمون

وضعیت: آفلاین
6 تير ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 81
میانگین ارسالها در روز: 0.01
امتياز: 107
تشکر کرده: 3
تشکر شده 1 بار در 1 پست

محل سكونت: فعلا !!

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 6 تير ماه ، 1389 18:56:00    موضوع مطلب: معرفی بازی PrisonBreak پاسخ همراه با اعلان

PrisonBreak

قطعاً شما هم سریال جذاب و به واقع اعتیاد آوره فرار از زندان رو دیدید یا حداقل اسمش رو شنیدید !
من خودم اون زمانی که از شبکه fox پخش می شد هر هفته مشتریه پروپا قرصش بودم ، وقتی هم که نسخه ی زیر نویسش اومد باز هم دانلود میکردم و یه دور هم با زیر نویس نگاه میکردم که چیزی رو از قلم ننداخته باشم !
به غیر از چند باری که با خانواده و دوستان از اول تا آخرشو دیدم ، چند باری هم خودم فصل اولشو گذاشتمو دیدم !
واقعاً اندکی از جذابیت و هیجانش کم نمیشه ، حتی اگه 100 بار دیده باشید !

خلاصه گذشت و گذشت تا اینکه دیدم بالاخره بازیه این سریال دیدنی هم ساخته شد ، اونم چه بازی ایییییییی !!!
گرافیک فوق العاده ، طراحیه چهره ها 20 !!! سناریو با سریال اصلی مو نمیزنه ، همه چیز همونجوری که انتظارشو داشتم !!
بازیش هم اعتیاد آوره !
بازی این سریال رو کمپانی deepsilver تولید کرده و من از همینجا به تک تکشون خسته نباشید میگم چون خاطراته زیبایی رو واسه من زنده کردن !

منوی بازی با همون موسیقی تیتراژ فوق العاده زیبای ساخته ی رامین جوادی ، هنوز هم روان آدمو به هم میریزه !

خلاصه خواستم بگم این بازی رو از دست ندید !
آخرشه !

البته توی بازی شما در نقش مایکل اسکوفیلد (نقش اول سریال) نیستید و باید در نقش شخصی به نام paxton ظاهر بشید که ماموریت داره با وارد شدن به زندان کار های مایکل رو زیره نظر داشته باشه و مانع از فرار کردنه اون بشه ، که با گذشت زمان ورق ها بر میگردن و ماجرا همونجوری میشه که انتظارشو دارید !!!

اینم دو تا اسکرین شات از بازی !
تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت
... 4_0006.jpg
... 4_0009.jpg

این بازی زیبا رو میتونید از سایت زیر "با لینک مستقیم" دانلود کنید !
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي شناسه Yahoo
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :

تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

تالار گفتمان صفحه اول انجمن -> معرفی بازی های کامپیوتری

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت