Rock
تازه اومده تو جمعمون

وضعیت:  6 تير ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 81 میانگین ارسالها در روز: 0.01 امتياز: 107 تشکر کرده: 3 تشکر شده 1 بار در 1 پست
محل سكونت: فعلا !!
|
ارسال شده در:
يكشنبه، 6 تير ماه ، 1389 18:56:00 موضوع مطلب:
معرفی بازی PrisonBreak |
|
|
PrisonBreak
قطعاً شما هم سریال جذاب و به واقع اعتیاد آوره فرار از زندان رو دیدید یا حداقل اسمش رو شنیدید !
من خودم اون زمانی که از شبکه fox پخش می شد هر هفته مشتریه پروپا قرصش بودم ، وقتی هم که نسخه ی زیر نویسش اومد باز هم دانلود میکردم و یه دور هم با زیر نویس نگاه میکردم که چیزی رو از قلم ننداخته باشم !
به غیر از چند باری که با خانواده و دوستان از اول تا آخرشو دیدم ، چند باری هم خودم فصل اولشو گذاشتمو دیدم !
واقعاً اندکی از جذابیت و هیجانش کم نمیشه ، حتی اگه 100 بار دیده باشید !
خلاصه گذشت و گذشت تا اینکه دیدم بالاخره بازیه این سریال دیدنی هم ساخته شد ، اونم چه بازی ایییییییی !!!
گرافیک فوق العاده ، طراحیه چهره ها 20 !!! سناریو با سریال اصلی مو نمیزنه ، همه چیز همونجوری که انتظارشو داشتم !!
بازیش هم اعتیاد آوره !
بازی این سریال رو کمپانی deepsilver تولید کرده و من از همینجا به تک تکشون خسته نباشید میگم چون خاطراته زیبایی رو واسه من زنده کردن !
منوی بازی با همون موسیقی تیتراژ فوق العاده زیبای ساخته ی رامین جوادی ، هنوز هم روان آدمو به هم میریزه !
خلاصه خواستم بگم این بازی رو از دست ندید !
آخرشه !
البته توی بازی شما در نقش مایکل اسکوفیلد (نقش اول سریال) نیستید و باید در نقش شخصی به نام paxton ظاهر بشید که ماموریت داره با وارد شدن به زندان کار های مایکل رو زیره نظر داشته باشه و مانع از فرار کردنه اون بشه ، که با گذشت زمان ورق ها بر میگردن و ماجرا همونجوری میشه که انتظارشو دارید !!!
اینم دو تا اسکرین شات از بازی !
... 4_0006.jpg
... 4_0009.jpg
این بازی زیبا رو میتونید از سایت زیر "با لینک مستقیم" دانلود کنید !
|
|