|
نمايش موضوع قبلي ::
نمايش موضوع بعدي |
| نويسنده |
پيغام |
Admin
مدیر سایت

وضعیت:  21 خرداد ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 786 میانگین ارسالها در روز: 0.05 امتياز: 4621 تشکر کرده: 76 تشکر شده 60 بار در 50 پست
|
ارسال شده در:
دوشنبه، 9 آبان ماه ، 1390 18:44:59 موضوع مطلب:
"ساعت فراموشی" با صدای رضا یزدانی منتشر شد... یزدانی: در این آلبوم هر نوع سبک و ریتم که همراستا با صدای من بوده استفاده شده است... |
|
|
رضا یزدانی که آلبومهای «شهر دل»، «پرنده بی پرنده»، «هیس» و «ساعت 25» را در کارنامه هنری خود دارد، به تازگی آلبومی با عنوان «ساعت فراموشی» را به علاقمندان ارائه نموده است که شامل 14 قطعه از جمله «تیمارستان»، «کارتن خواب»، «بانوی من»، «آدم یه جاهایی رو مجبوره» و . . . میباشد. بهروز پایگان، میلاد عدل، آرش زمانیان و مازیار احمدپور ساخت موسیقی این اثر را بر عهده داشتهاند.
رضا یزدانی در گفتگویی در مورد «ساعت فراموشی» اظهار داشت: در این آلبوم تجریبات تازهای در زمینه ترانه، تنظیم، ملودی و وکال ارائه دادهام و با اینکه همچنان میتوانید شنوای استایل همیشگی من در زمینه موسیقی در این اثر باشید اما تفاوت را نسبت به آثار قبلی احساس کنید. در این آلبوم هر نوع سبک و ریتم که همراستا با صدای من بوده استفاده شده است تا تنوع بالا رفته و به این طریق مخاطبین از پیش راضیتر شوند.
این خواننده در توضیح این مطلب که آثار ارائه شده توسط ایشان موافق با خواست بازارپسند عموم نیست، گفت: در آلبومهای قبلی نیز بسیاری از من خرده میگرفتند که این آثار با آنچه در بازار شنیده میشود، مطابقت ندارد ولی با این حال خوشبختانه همیشه آثارم با استقبال و فروش مواجه شدهاند و این باعث خوشحالی و خرسندی من است. تصور من این است که باید قبول کنیم فرهنگ شنیداری مردم تغییر کرده است و در هر زمان و مکان موزیک مطابق با شرایط را طلب میکنند. من نیز با توجه به شناختی که از مخاطبم دارم در این آلبوم سعی کردم همچنان در کنار حفظ فضای اجتماعی به عمق علاقههای قلبی و احساس کسانی که قرار است با قطعات این آلبوم ارتباط برقرار کنند نفوذ کنم و امیدوارم این آلبوم بتواند توقعهای شنوندگان را برآورده سازد.
منبع : موسیقی ما _________________ Art Record Studio Site
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
| تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک : |
|
|
|
sahar88888
تازه اومده تو جمعمون

وضعیت:  26 مهر ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 161 میانگین ارسالها در روز: 0.01 امتياز: 331 تشکر کرده: 3 تشکر شده 1 بار در 0 پست
|
ارسال شده در:
پنجشنبه، 19 آبان ماه ، 1390 14:05:33 موضوع مطلب:
|
|
|
واقعا البومش عالیه به همه بچه های art musicتوصیه میکنم گوش کنن  |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
sara72
تازه اومده تو جمعمون

وضعیت:  25 مهر ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 195 میانگین ارسالها در روز: 0.01 امتياز: 423 تشکر کرده: 3 تشکر شده 2 بار در 2 پست
|
ارسال شده در:
جمعه، 20 آبان ماه ، 1390 20:14:40 موضوع مطلب:
|
|
|
 |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
Admin
مدیر سایت

وضعیت:  21 خرداد ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 786 میانگین ارسالها در روز: 0.05 امتياز: 4621 تشکر کرده: 76 تشکر شده 60 بار در 50 پست
|
ارسال شده در:
جمعه، 20 آبان ماه ، 1390 20:20:10 موضوع مطلب:
|
|
|
لطفا قوانین رو رعایت کنید. دارین اسپم می کنینا (فقط یه شکلک زدن) _________________ Art Record Studio Site
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|