Admin
مدیر سایت

وضعیت:  21 خرداد ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 786 میانگین ارسالها در روز: 0.05 امتياز: 4621 تشکر کرده: 76 تشکر شده 60 بار در 50 پست
|
ارسال شده در:
دوشنبه، 16 آبان ماه ، 1390 16:04:52 موضوع مطلب:
با دوازده آهنگ جدید؛ "تقویم" حامی زمستان امسال به بازار موسیقی میآید... |
|
|
حمید حامی خواننده پاپ کشور گفت: آلبوم موسیقیایی تقویم با دوازده آهنگ جدید، پس از ایام سوگواری سالار شهیدان منتشر میشود. حمید حامی با اشاره به انتشار آلبوم «تقویم» در زمستان سال جاری گفت: سعی میکنم آلبوم جدیدم با نام فعلی تقویم در زمستان امسال منتشر کنم.
وی خاطرنشان کرد: این آلبوم شامل دوازده آهنگ جدید است که فضای متفاوتی را نسبت با آلبومهای گذشته من دارد.
این خواننده جوان موسیقی کشور تصریح کرد: این آلبوم فضایی مدرنتر ازآلبومهای گذشته من دارد و چند آهنگ آن در فضای راک و دیگر آهنگهای آن نیز بیشتر در فضای موسیقی در گذشته من است.
حامی به علاقه خود به موسیقی کلاسیک و آهنگسازی بابک بیات اشاره کرد و گفت: همیشه به سوی این آهنگساز گرایش داشتم سعی کردهام فضای موسیقی بابک بیات را فراموش نکنم چون علاقه بسیاری به آثار کلاسیک دارم و به همین دلیل سلیقه من شباهت بسیاری به نوع آهنگسازی بابک بیات دارد.
این خواننده پاپ کشور به اجرای کنسرت خود نیز اشاره کرد و افزود: متاسفانه نتوانستم قبل از ایام سوگواری امام حسین سالنی را برای اجرا بگیرم اما به احتمال فراوان پس از ماه محرم و صفر کنسرتی داشته باشم که اگر مجوز قطعات جدید من داده شود آلبوم جدیدم را اجرا میکنم.
منبع : پانا _________________ Art Record Studio Site
|
|