|
نمايش موضوع قبلي ::
نمايش موضوع بعدي |
| نويسنده |
پيغام |
dani_pes2006
تازه اومده تو جمعمون

وضعیت:  15 تير ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 131 میانگین ارسالها در روز: 0.01 امتياز: 178 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: iran
|
ارسال شده در:
چهارشنبه، 16 تير ماه ، 1389 17:24:53 موضوع مطلب:
سرقت بعد از دوستي با دختر جوان در |
|
|
مردي كه بعد از آشنايي با دختري نوجوان و سرقت كليد خانه وي، با همدستي يكي از دوستانش پول و طلاهاي خانه اين دختر را سرقت كرده بودند، در غرب پايتخت دستگير شدند.
به گزارش جامجم، چند روز پيش اعضاي يك خانواده وقتي از يك مهماني خانوادگي به خانه خود در غرب تهران بازگشتند، متوجه شدند در گاوصندوق نيمه باز است و پول و طلاهاي موجود در آن به ارزش 10 ميليون تومان به سرقت رفته است.
مرد صاحبخانه با مشاهده اين وضعيت، موضوع را بلافاصله با مركز فوريتهاي پليسي 110 گزارش كرد. با حضور ماموران پايگاه دوم آگاهي در محل، اين سرقت داخلي تشخيص داده شد.
بنابراين ماموران به تحقيق از خانواده شاكي پرداختند كه معلوم شد از چند ماه قبل دختر نوجوان آنها با جواني آشنا شده و با او ملاقات داشته است. با به دست آمدن اين اطلاعات، دختر خانواده به مركز پليس احضار شد و مورد بازجويي قرار گرفت.
دختر نوجوان درباره نحوه آشنايي خود با مرد غريبه گفت: چند ماه قبل وقتي به يكي از بوستانهاي شهر رفته بودم با مردي جوان آشنا شدم و پس از آن ملاقاتهايمان ادامه پيدا كرد.
وي افزود: چند هفته قبل پي بردم وي در يك مجتمع مسكوني كه در مجاورت خانه ما قرار دارد، زندگي ميكند. با اطلاع از اين موضوع، يك روز در غياب اعضاي خانوادهام وي را به منزلمان دعوت كردم. گمان ميبرم او سارق است.
با ثبت اظهارات دختر نوجوان، ماموران با اين احتمال كه مرد غريبه مرتكب سرقت شده است، وي را تحت تعقيب قرار دادند و دستور قضايي براي دستگيري متهم از سوي حسني، بازپرس شعبه يازدهم دادسراي ناحيه 5 تهران صادر شد.
جستجوهاي پليسي ادامه پيدا كرد تا اين كه چند روز قبل مرد غريبه در حال بازگشت به خانهاش در غرب تهران دستگير شد. با انتقال متهم به پايگاه دوم آگاهي تهران وي به سرقت از خانه دختر مورد علاقهاش با همدستي يكي از دوستانش اعتراف كرد.
متهم در تشريح ماجراي سرقت به پليس گفت: چند ماه پس از آشناييمان، دختر نوجوان وقتي فهميد حوالي خانهاش زندگي ميكنم، يك روز مرا در غياب اعضاي خانوادهاش به خانهاش دعوت كرد. در آن روز او براي آوردن نوشيدني به آشپزخانه رفت و من هم از اين فرصت استفاده كردم و به وارسي اتاقها پرداختم.
متهم به سرقت افزود: با ديدن گاوصندوق، به اتاق نشيمن بازگشتم و كليدهاي خانه را از كيف دختر نوجوان سرقت كردم و با همدستي يكي ديگر از دوستانم در فرصتي ديگر با ورود به خانه اموال را سرقت كردم. در پي اين اعترافات ديگر همدست متهم نيز دستگير شد. _________________ tanha tarin tanha |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
| تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک : |
|
|
|
nice
داره راه میوفته

وضعیت:  3 تير ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 970 میانگین ارسالها در روز: 0.06 امتياز: 2807 تشکر کرده: 32 تشکر شده 123 بار در 108 پست
|
ارسال شده در:
چهارشنبه، 16 تير ماه ، 1389 22:48:43 موضوع مطلب:
|
|
|
 _________________ بگذار آدم ها تا می توانند سنگ باشند
تو از نژاد چشمه باش... |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
Ehsan
داره خودمونی میشه

وضعیت:  9 تير ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 373 میانگین ارسالها در روز: 0.02 امتياز: 466 تشکر کرده: 1 تشکر شده 3 بار در 2 پست
|
ارسال شده در:
چهارشنبه، 16 تير ماه ، 1389 22:59:51 موضوع مطلب:
|
|
|
 _________________ من دنیا رو میخوام با همه ی خیابوناش! |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|