Admin مدیر سایت وضعيت: آفلاين 21 خرداد ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 74 امتياز: 93 تشکر کرده: 6 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: جمعه، 18 تير ماه ، 1389 23:10:31 موضوع مطلب:
آقا احسان خواهشا درست صحبت کنید چرت و پرت مینویسین یعنی چی؟ بعدش آقای آی کیو یه بار بالای عکس رو بخون
گفتم از حذب و اقلیت سیاسی خاصی حمایت نکرده و مضمونش وطن پرستی و صلح طلبی هست نه اینکه بخواد بگه من طرفدار موج ایکس یا دولت فلانی ام در غیر اینصورت هرگز روی سایت نمیذاشتیم این آهنگ رو
در ضمن جای اون رفیق هامونم که نیستن خالیه اون کسایی نیستن که شما فکر می کنین
سروش عزیز هرگز اسم خودش رو با طرفداری از حذب ها و جبهه های سیاسی خراب نمیکنه
لطفا آهنگ رو درست گوش کن دوست عزیز و دیگه اینجوری واسه تاپیک پاسخ ارسال نکن _________________ Art Record Studio Site
Admin مدیر سایت وضعيت: آفلاين 21 خرداد ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 74 امتياز: 93 تشکر کرده: 6 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: شنبه، 19 تير ماه ، 1389 01:38:45 موضوع مطلب:
آقای عزیز شما برداشت خودتون رو واسه خودتون نگه دارین بالاخره هر کسی درکش تا یه حدیه
شما اینجوری فکر کن دیگه هم ادامه نده لطفا این بحث رو
منفی بافی هم حدی داره
دیگه ما هر چی که باشیم بیشتر از شما خواننده هارو میشناسیم و باهاشون رابطه داشتیم و میدونیم مقصودشون از خوندن یه آهنگ چیه
یه تذکر: لطفا به هیچ وجه اینجا طرفداری از اقلیت های سیاسی نکنید و حرف های سیاسی نزنید چون اینجا جای این حرف ها نیست _________________ Art Record Studio Site
Ehsan کاربر فعال وضعيت: آفلاين 9 تير ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 370 امتياز: 463 تشکر کرده: 1 تشکر شده 2 بار در 2 پست
ارسال شده در: شنبه، 19 تير ماه ، 1389 12:44:02 موضوع مطلب:
آقا من دارم درست صحبت میکنم شما هم درست صحبت کن
اول بگو چند تا از آهنگاشو گوش دادی بعد من حرفتو قبول میکنم _________________ من دنیا رو میخوام با همه ی خیابوناش!
ارسال شده در: شنبه، 19 تير ماه ، 1389 12:55:28 موضوع مطلب:
agha ehsan sorosh az dostaye nazdike ma hastesh az in bishtar mikhay begam .khodesh yani dare eshbaha mige,ke vase chi khonde,
beshin khob gosh kon mazmone harfasho begirrr va befahm _________________ Art Record Studio Site
ارسال شده در: شنبه، 19 تير ماه ، 1389 13:16:18 موضوع مطلب:
عزیز من خیلی قبل تر از شما این آهنگ بازم کلان رو گوش دادم
فکرت مخدوشه یک کم سعی کن این قدر منفی فکر نکنی
کار بازم کلان اصلا به سیاست مربوط نمیشه
اگه شما فقط آهنگ های سروش رو گوش میدی ما باهاش رابطه داریم
و در ضمن به زودی فول آرشیو این رپر رو روی سایت میذاریم _________________ Art Record Studio Site