کاربر مهمان، خوش آمديد!  ( ورود - عضويت ) امروز 18 بهمن ماه ، 1390

New Address: 1.Art2Music.Com: تالار گفتمان

تالار گفتمان :: نمايش موضوعات - زن جوان 3 روز در اسارتگاه شوهر گرف

سوالات رايج مربوط به تالارهاي گفتمانسوالات رايج مربوط به تالارهاي گفتمان   جستجوجستجو   ليست كاربرانليست كاربران   گروههاي كاربريگروههاي كاربري   مشخصاتمشخصات   

ورود به سيستم و كنترل پيغامهاي شخصيورود به سيستم و كنترل پيغامهاي شخصي  
ورود به سيستمورود به سيستم  
زن جوان 3 روز در اسارتگاه شوهر گرف

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر  تالار گفتمان صفحه اول انجمن -> SMS و جک
نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام
dani_pes2006
تازه اومده تو جمعمون
تازه اومده تو جمعمون

وضعیت: آفلاین
15 تير ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 131
میانگین ارسالها در روز: 0.01
امتياز: 178
تشکر کرده: 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست

محل سكونت: iran

ارسالارسال شده در: چهارشنبه، 16 تير ماه ، 1389 16:21:04    موضوع مطلب: زن جوان 3 روز در اسارتگاه شوهر گرف پاسخ همراه با اعلان

ك مرد خشمگين كه همسرش به قصد جدايي از وي مهريه‌اش را طلب كرده بود ، او را 3 روز در يكي از اتاق‌هاي خانه زنداني كرد. به گزارش «جام‌جم»، روزهاي پاياني هفته گذشته ماموران انتظامي تهران در حال گشتزني در خياباني در غرب پايتخت زن جواني را مشاهده كردند كه با پاي برهنه در حال دويدن بود و از مردم تقاضاي كمك مي‌كرد.

ماموران با مشكوك شدن به موضوع، به زن جوان نزديك شدند و وي را پس از آرام شدن، براي تحقيقات به كلانتري 138 جنت‌آباد منتقل كردند.

زن جوان در تشريح ماجراي حادثه به پليس گفت: شوهرم از چند ماه قبل با من بدرفتاري مي‌كرد و مرا كتك مي‌زد. او براي تامين اعتياد خود وسايل خانه‌ را مي‌فروخت و هر بار در اين ارتباط با خانواده‌اش صحبت مي‌كردم، آنها مرا مقصر مي‌دانستند و از پسر خود حمايت مي‌كردند. از اين وضعيت خسته شدم. بنابراين براي رهايي از زندگي شومي كه شوهرم برايم رقم زده بود، به دادگاه خانواده رفتم و خواستار جدايي شدم.

حبس 3 روزه در خانه شوهر

شاكي افزود: وقتي شوهرم به اين موضوع پي برد، از من خواست مهريه‌ام را به وي ببخشم تا برگه طلاق را امضا كند. وقتي خواسته‌اش را نپذيرفتم، به سويم حمله‌ور شد و با كمربند كتكم زد و مرا 3 روز در يكي از اتاق‌هاي خانه زنداني كرد.

وي افزود:‌ در چهارمين روز شوهرم از من خواست چند فقره چك و چند برگه سفيد را امضا كنم.

وي ادامه داد: داد و فرياد راه‌انداختم و از امضاي آنها خودداري كردم؛ ولي بي‌فايده بود. شوهرم با چاقو مرا تهديد به مرگ كرد كه بناچار مدارك درخواستي‌اش را امضا كردم.او در حال كتك زدن من بود كه زنگ خانه به صدا درآمد و صداي زن همسايه را شنيدم. در اين هنگام شوهرم از من خواست در را باز كنم تا همسايه را از آن محل دور كند.

زن شاكي افزود: وقتي به سختي خود را به در ورودي آپارتمان رساندم، زن همسايه رفته بود. از اين فرصت استفاده كرده و ازخانه بيرون رفتم. شوهرم كه به اوضاع مشكوك شده بود به سراغم آمد. وقتي متوجه فر ار من شد، چاقو به دست مرا تعقيب كرد كه موفق به فرار شدم.

بنابر اين گزارش، با ثبت اظهارات اين زن، ماموران به محل حادثه اعزام شده و به تحقيق از ساكنان مجتمع پرداختند كه معلوم شد مرد صاحبخانه بارها همسرش را كتك زده و تهديد به مرگ كرده است و از 3 روز پيش هيچيك از ساكنان خروج زن از خانه را مشاهده نكرده و تنها پس از فريادهاي كمك‌خواهي او به محل سكونتش مراجعه كرده كه پاسخ درستي از شوهر وي دريافت نكرده‌اند. با به دست آمدن اين اطلاعات، با دستور قضايي شوهر اين زن تحت تعقيب قرار گرفت و جستجو براي يافتن وي آغاز شد.

تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :

Ehsan
داره خودمونی میشه
داره خودمونی میشه

وضعیت: آفلاین
9 تير ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 373
میانگین ارسالها در روز: 0.02
امتياز: 466
تشکر کرده: 1
تشکر شده 3 بار در 2 پست

ارسالارسال شده در: چهارشنبه، 16 تير ماه ، 1389 23:05:08    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

Shocked
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

تالار گفتمان صفحه اول انجمن -> SMS و جک

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت