|
نمايش موضوع قبلي ::
نمايش موضوع بعدي |
| نويسنده |
پيغام |
nice
داره راه میوفته

وضعیت:  3 تير ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 970 میانگین ارسالها در روز: 0.06 امتياز: 2807 تشکر کرده: 32 تشکر شده 123 بار در 108 پست
|
ارسال شده در:
جمعه، 18 تير ماه ، 1389 20:11:19 موضوع مطلب:
همش با 500 تومان؟؟؟؟؟ |
|
|
السلام علیک یا سلطان ابراهیم یا امامزاده سلطان ابراهیم
اول سلامتی پدر و مادرم
دوم اینکه تربیت معلم سال اول یعنی سال 88 من و سارا قبول بشویم سال سوم متوسطه شاگرد اول شوم و معدل کتبی ام بالاتر از 18 باشد
آرزوی پدر و مادرم را که دوست دارند پسر داشته باشند برآورده کن
دعای کوثر را مستجاب کن
خاله فخری و الهام و عمه اکرم را خوشبخت کن ازدواج کنند
آرزوی محسن را بر آورده کن
مادرم را شفا بده
زندگی پدر و مادر بزرگم را سر و سامان بده
به مصطفی کمک کن که دانشگاه هر رشته ایی که می خواهد قبول شود
عاطفه فائزه و زینب در درس موفق باشند و در آینده کاره ایی شوند
یا سلطان ابراهیم دعاهای : دایی مالک -ابوذر -رسول سلطان مادر بزرگ و پدر بزرگهایم- زیبا -حکمت -علی- کرامت- ولی -صالح -مژگان -شیما- لیلا- اکرم- فرخنده -رعنا- مرضیه -مریم- زهرا- بصیر- مرضیه- صدیقه-- ساهره -بهاره- سیمین -صدری- سمیه -سیما -شمایل -صفیه -خاور- مینا- عمه شاه گلی کسری- فروزان -معصومه -محسن- دایی صادق -هما- اکرم را هم مستجاب بفرما _________________ بگذار آدم ها تا می توانند سنگ باشند
تو از نژاد چشمه باش... |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
| تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک : |
|
|
|
Ehsan
داره خودمونی میشه

وضعیت:  9 تير ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 373 میانگین ارسالها در روز: 0.02 امتياز: 466 تشکر کرده: 1 تشکر شده 3 بار در 2 پست
|
ارسال شده در:
شنبه، 19 تير ماه ، 1389 00:32:03 موضوع مطلب:
|
|
|
 _________________ من دنیا رو میخوام با همه ی خیابوناش! |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
Admin
مدیر سایت

وضعیت:  21 خرداد ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 702 میانگین ارسالها در روز: 0.05 امتياز: 4012 تشکر کرده: 59 تشکر شده 56 بار در 48 پست
|
ارسال شده در:
شنبه، 19 تير ماه ، 1389 01:46:46 موضوع مطلب:
|
|
|
این دعا ها با تراول 500 تومنی هم راست و ریس نمیشه  _________________ Art Record Studio Site
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
MORAD
تازه اومده تو جمعمون

وضعیت:  13 تير ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 11 میانگین ارسالها در روز: 0 امتياز: 60 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
|
ارسال شده در:
شنبه، 19 تير ماه ، 1389 12:13:40 موضوع مطلب:
من هم موافقت دارم با اين لايحه |
|
|
يك روز سرد زمستاني بود كه ديدمت و تو داشتي با يك كيلو سيب سرخ در آن فصل رد ميشدي از دم درب خانه امان
من ديگر تو را هيچ وخت نديدم
هيچ وخت |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|